Intian Viisumi

Haluan jonottaa vapautuvia paikkoja!

Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta alkaen: 122,00 €

Loppusumma: 0,00 €

Viisumien hinnat:
Turistiviisumi — alkaen 122€
Liikematkaviisumi — alkaen 142€

Intian online-viisumihakemus
Hakemusta täyttäessä Ä ja Ö kirjaimet tulee kirjoittaa A ja O.


Viisumityypit

Turistiviisumi Käsittelyaika 7 arkipäivää. Viisumia varten tarvitset: - tulostetun online-hakemuksen, jossa allekirjoitus kuvan alla ja toisella sivulla - passin, jonka on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisesta - yhden värivalokuvan (5 X 5 cm) - todistuksen voimassa olevasta matkavakuutuksesta - muut kuin Suomen ja Viron kansalaiset tarvitsevat maistraatin todistuksen siitä, kuinka kauan ovat asuneet Suomessa.

Liikematkaviisumi Käsittelyaika 7 arkipäivä. Viisumia varten tarvitset: - tulostetun ja allekirjoitetun online-hakemuksen - passin, jonka on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisest - yhden värivalokuvan (5 X 5 cm) - kirjeen työnantajalta, josta ilmenee hakijan asema sekä matkan syy ja kesto ja jossa on takuulause kustannuksista Intian matkan aikana - kutsun Intiasta.


Yrityksemme on toiminut jo vuodesta 2002

Viisumin voit tilata nettisivuiltamme.

Meiltä saat viisumipalvelut myös yrityksille, yhdistyksille sekä ryhmille.

Hoidamme viisumin puolestasi nopeasti ja ongelmitta. Ota yhteyttä soittamalla 09-611520

tai sähköpostitse: info@rustravel.fi

Voit lähettää asiakirjat postitse tai tulla toimistoomme!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Oletko lähdössä Intiaan vai suunnitteletko vasta matkaa Intiaan?
Kaikki ulkomaalaiset tarvitsevat Intian matkaa varten viisumin maahan pääsyyn ja siellä oleskeluun
Kun olet toimittanut passisi, hakemuksesi ja sen liitteet meille, on turisti- ja liikematkaviisumin käsittelyaika on 7 arkipäivää. Haettava viisumi määräytyy matkasi tarkoituksen mukaan. Turistiviisumi myönnetään vain lomamatkoja varten. Se ei oikeuta osallistumaan konferenssiin tai liiketapaamisiin, työmatkoja varten tarvitset liikematkaviisumin. Lähetystö tekee hakemuksen perusteella lopullisen päätöksen, mikä viisumityyppi on oikea.
Intiaan matkustavalle riittää valinnanvaraa
Intiaan matkustaville on runsaasti lentovaihtoehtoja, ja usein myös edullisia lentoja.
Intiasta löytyykin jokaiselle jotakin: kulttuuria, historiaa, shoppailua, luontomatkailua tai rantalomia. Intian suosituimpia matkakohteita ovat New Delhi, Goa ja Mumbai.
Mumbai on yksi maapallomme nopeimmin kasvavista kaupungeista, ja matka Mumbaihin on ainutlaatuinen sekoitus uskontoja ja kansoja, bisnestä, Bollywoodia ja intialaisen keittiön parhaimpia makuja.
Erikoisluvat
Joillekin Intian alueille vierailuun (esim. Sikkim ja Andamaanit) tarvitaan viisumin lisäksi erikoislupa.
Lupaa voi anoa viisumin yhteydessä erillisellä lomakkeella (Restricted Area Permit). Lupa myönnetään korkeintaan 14 päivän ajaksi.
Mitä tarvitsen Intian viisumin saamiseksi?
Tarvitset passin, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta hakemuksen jättämisestä.
Intian viisumia varten sinun pitää myös täyttää, tulostaa ja allekirjoittaa online-hakemus sekä liittää hakemuslomakkeeseen yksi värivalokuva. Lisäksi mukaan tarvitaan todistus voimassa olevasta matkavakuutuksesta. Muut kuin Suomen ja Viron kansalaiset tarvitsevat vielä erikseen maistraatin todistuksen siitä, kuinka kauan ovat asuneet Suomessa.
Huomioitavaa ennen kuin alat täyttää hakemusta!
Intian suurlähetystö on ilmoittanut, että Applen Safari ja Googlen Chrome -selaimet eivät toimi kunnolla hakemuksen täyttämisessä! Niitä käyttäessäsi kirjoita päivämäärät kauttaviivoin: 19/11/2017.

Varmista myös, että laitteessasi on PDF-dokumenttien lukemiseen tarkoitettu ohjelma (esim. ilmainen Adobe Acrobat Reader). Tarvitset sitä sekä hakemuksen tallentamiseen että tulostamiseen.

Valmiin hakemuksen voit tulostaa klikkaamalla "Print Registered Application" -painiketta tai keskeneräisen hakemuksen voi täyttää loppuun valitsemalla "Complete Partially Filled Form' -painikkeen". Jos sinulla ei ole tulostinta kotona, voit tallentaa täytetyn hakulomakkeen muistitikulle ja tulostaa sen esimerkiksi kirjastossa. Voit myös tuoda tai lähettää lomakkeen meille tulostettavaksi ja tulla allekirjoittamaan sen toimistoomme.
Mistä löydän Intian viisumin online-lomakkeen ja saan sen täyttöohjeet?
Löydät linkin viisumilomakkeeseen tästä sekä tämän sivun yläreunasta.
Online-hakemuslomake koostuu kuudesta sivusta: ensin on neljä sivua kysymyksiä, sitten yhteenveto annetuista tiedoista ja lopulta lomakkeen rekisteröintisivu, jolla hakemuksen voi tulostaa. Tulostettuun lomakkeeseen liimataan valokuva ja siihen tarvitaan kaksi allekirjoitusta. Löydät Online-lomakkeen suomenkieliset täyttöohjeet täältä.
Viisumien tyypit ja hinnat
Turistiviisumin hinta on alkaen 122€ ja liikematkaviisumin alkaen 142€.
Hoidamme edullisen Intian viisumin puolestasi nopeasti ja ongelmitta.
Ota yhteyttä soittamalla 09 611 520 tai sähköpostitse info@rustravel.fi.
Voit lähettää asiakirjat meille postitse tai tulla toimistoomme!
Meiltä saat matka- ja viisumipalvelut myös yrityksille, yhdistyksille sekä ryhmille.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut (1)

Oikein hienosti hoidettu kaikki!Review by Tuula Niemi
Asiakaspalvelu
Laatu
Nopeus
Kotisivujen selkeys
Todella ystävällinen ja nopea palvelu. Ammattitaitoinen henkilökunta , kiitos teille. Reissu onnistui töydellisesti. (Lähetetty 16.5.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Intian Viisumi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Asiakaspalvelu
Laatu
Nopeus
Kotisivujen selkeys