Thaimaan Viisumi

Haluan jonottaa vapautuvia paikkoja!

Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta alkaen: 55,00 €

Loppusumma: 0,00 €

Thaimaan suurlähetystö Helsingissä käsittelee vain Suomen kansalaisten, Viron kansalaisten tai Suomessa oleskeluluvan omaavien viisumihakemukset.Viisumi yhdellä maahantulolla on voimassa 90 päivää. Hakija on oikeutettu oleskelemaan Thaimaassa 60 päivää maahan saapumisesta sekä on mahdollista anoa 30 päivää lisäaikaa Immigration-viranomaiselta.


Lataa Thaimaan viisumihakemus


Viisumia varten tarvitset: - passin, joka on voimassa vähintään 6 kuukautta saapumispäivästä Thaimaahan ja jossa on vähintään yksi tyhjä viisumisivu.
- kopion passin henkilötietosivusta
- täytetyn ja allekirjoitetun viisumihakemuksen
- värillisen passivalokuvan
- kopion lentolipusta tai e-lipusta; lipun tulee olla kokonaisuudessaan maksettu
- tiliotteen tai saldotodistuksen, jossa saldona vähintään 600 €/henkilö tai 1200€/perhe. Voit käyttää verkkopankista tulostettua tiliotetta, todistuksessa tulee näkyä tilinomistajan nimi ja todistus saa olla enitään 30 päivää vanha.
- Ulkomaan kansalaiselta kopio Suomen oleskeluluvasta joka on voimassa koko matkan ajan Suomeen paluuseen asti.


METV (monen maahantulon turistiviisumi) on voimassa kuusi (6) kuukautta viisumin anomispäivästä. Thaimaahan tulee saapua ennen viisumitarran ENTER BEFORE-kohdassa olevaa päivämäärää. Hakija on oikeutettu oleskelemaan 60 päivää siitä päivästä kun on saapunut Thaimaahan.


Tarvittavat asiakirjat: 
1. Passi tai matkustusasiakirja, joka voimassa vähintään 12 kuukautta Thaimaahan saapumispäivästä ja jossa vähintään kaksi tyhjää viisumisivua. Viisumia ei voida myöntää ilman passia.
2. Kopio passin henkilötietosivusta.
3. Täytetty ja allekirjoitettu viisumihakemus (alaikäisten lasten puolesta tulee huoltajan allekirjoittaa hakemus). Tulosta hakemus tästä.
4. Yksi värillinen passikuva, joka on otettu viimeisten kuuden kuukauden aikana.
5. Lentolippu suomeksi tai englanniksi sekä Suomesta Thaimaahan saapumisesta että poistumisesta 60 päivän aikana (ensimmäiseltä maahantulolta)
6. Todistus majoituksesta (jokin seuraavista):



  •        Kopio hotellivarauksesta vähintään ensimmäiseltä maahantulolta

  •         Kopio vuokrasopimuksesta

  •        Todistus asunnonomistamisesta, mm. kopio talonkirjaoteesta

  •        Kutsukirje kutsujalta Thaimaasta englanniksi tai thaiksi. Kutsujan passista/henkilökortista kopio, joka allekirjoituksella oikeaksi todennettu sekä kopio kutsujan talonkirjaotteesta


7. Yksin matkustaessa: Tiliote englanniksi tai suomeksi kuuden kuukauden ajalta, jossa jokaisen kuukauden loppusaldo on vähintään 6000 euroa. Tiliotteessa tulee olla omistajan nimi, tilinumero ja loppusaldo vähintään 6000 euroa/hlö ja saa se olla korkeintaan 30 päivä vanha. Matkustaessa perheenä: Tiliote englanniksi tai suomeksi kuuden kuukauden ajalta, jossa jokaisen kuukauden loppusaldo on vähintään 12000 euroa. Tiliotteessa tulee olla omistajan nimi, tilinumero ja loppusaldo vähintään 12000 euroa/perhe ja saa se olla korkeintaan 30 päivä vanha. Tämän lisäksi tulee toimittaa virkatodistus jossa mainitaan perhesuhteesta.


8. Todistus ammatista
Jos hakija on työsuhteessa: Hakijan nykyisen työpaikan työtodistus. Todistuksessa tulee mainita: työnkuvaus ja palkka
Jos hakija on opiskelija: Opiskelijatodistus opiskeluinstituutiosta
Jos hakija on yrittäjä: Todistus liiketoiminnan omistamisesta, yrityksen rekisteröintiasiakirjat


9. Ulkomaan kansalaiselta kopio Suomen oleskeluluvasta joka on voimassa koko matkan ajan Suomeen paluuseen asti.

Yrityksemme on toiminut jo vuodesta 2002

Viisumin voit tilata nettisivuiltamme.

Meiltä saat viisumipalvelut myös yrityksille, yhdistyksille sekä ryhmille.

Hoidamme viisumin puolestasi nopeasti ja ongelmitta. Ota yhteyttä soittamalla 09-611520

tai sähköpostitse: info@rustravel.fi

Voit lähettää asiakirjat postitse tai tulla toimistoomme!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Matkustaminen Thaimaahan
Oletko matkustamassa Thaimaahan?
Suomen ja Viron kansalaiset voivat matkustaa lentäen Thaimaahan ilman viisumia alle 30 päivää kestävälle matkalle turismitarkoituksessa. Passin tulee kuitenkin olla voimassa kuusi kuukautta saapumisen jälkeen. Lisäksi maahan tullessa on esitettävä paluulippu tai muu todiste siitä, että poistuu maasta 30 päivän kuluessa.
Maa- tai meriteitse saavuttaessa oleskeluaikaa on vain 15 päivää ja ilman viisumia saa maarajan tarkastusaseman kautta saapua vain kaksi kertaa kalenterivuoden aikana.
Thaimaan maahantulomääräykset voivat ajoittain muuttua tai vaihdella myös paikallisesti. Ajankohtaista tietoa poikkeuksista ja muutoksista saa muun muassa viranomaisten matkustustiedotteista.
Thaimaan suurlähetystö Helsingissä käsittelee vain Suomen kansalaisten, Viron kansalaisten tai Suomessa oleskeluluvan omaavien viisumihakemukset.
Thaimaa on kaikkien suosiossa
Thaimaa tunnetaan parhaiten Bangkokin metropolista ja Pattayan kaltaisista rantalomakohteistaan.
Siinä missä yöelämä, shoppailu tai temppelit houkuttavat kaupunkeihin, niin muu maa vetää puoleensa rantalomailijoita, reppureissaajia ja aktiivilomailijoita. Halpa hintataso houkuttaa jäämään maahan pidemmäksi aikaa, ja hyvissä ajoin matkaa suunnitteleva löytää myös helposti edullisen majoituksen ja lennon Thaimaahan.
Milloin tarvitsen Thaimaan viisumin?
Yli 30 päivän oleskeluun tarvitaan aina viisumi.
Turistiviisumi oikeuttaa yhteen maahantuloon ja sillä saa oleskella Thaimaassa 60 päivää maahan saapumisesta. Lisäksi Thaimaan ulkomaalaisviranomaisilta on mahdollista anoa oleskeluun 30 päivää lisäaikaa, jolloin on mahdollista käyttää viisumin koko voimassaoloaika 90 päivää.
Mitä tarvitsen Thaimaan viisumihakemusta varten?
Viisumia varten tarvitsee täyttää viisumilomake ja liittää hakemuksen mukaan kopio passin henkilötietosivusta.
Tarvitset myös yhden värillisen passikuvan sekä kopion meno-paluu lentolipusta, joka on kokonaisuudessaan maksettu ja josta ilmenee paluuajankohta 90 päivän aikana.
Lisäksi tarvitaan tiliote tai saldotodistus, jossa saldona on vähintään 600 €/henkilö tai 1200€/perhe. Verkkopankista tulostettu tiliote kelpaa, kunhan todistuksessa näkyy tilinomistajan nimi. Todistus ei saa olla 30 päivää vanhempi.
Mistä löydän Thaimaan viisumilomakkeen ja saan sen täyttöohjeet?
Löydät linkin viisumilomakkeeseen tästä sekä tämän sivun yläreunasta.
Hakemuslomakkeessa on vain yksi sivu ja se on hyvin yksinkertainen täyttää.
Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, voit aina soittaa numeroomme 09 611 520.
Viisumien hinnat
Thaimaan kertaviisumin hinta on 55 €, monikertaviisumi - 175€.
Hoidamme edullisen Thaimaan viisumin puolestasi nopeasti ja ongelmitta.
Ota yhteyttä soittamalla 09 611 520 tai sähköpostitse info@rustravel.fi.
Voit lähettää asiakirjat meille postitse tai tulla toimistoomme!
Meiltä saat matka- ja viisumipalvelut myös yrityksille, yhdistyksille sekä ryhmille.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut (1)

Kiitos hyvästä palvelusta!Review by Markus Tikkanen
Asiakaspalvelu
Laatu
Nopeus
Kotisivujen selkeys
Tulen jatkossakin käyttämään tämän yrityksen palveluita.
(Lähetetty 16.5.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Thaimaan Viisumi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Asiakaspalvelu
Laatu
Nopeus
Kotisivujen selkeys