Valko-Venäjän Viisumi

Haluan jonottaa vapautuvia paikkoja!

Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta alkaen: 75,00 €

Loppusumma: 0,00 €

Valko-Venäjän Viisumi

Valko-Venäjälle matkustaessa tarvitaan etukäteen hankittu viisumi ja voimassaoleva passi.
Enään viisumia ei saa lentokentältä, jos matkustajalla on Suomen passi.
Tämä johtuu siitä että Suomessa on viisumihakupiste (Valko-Venäjän suurlähetystön konsulaatti Helsingissä)
Viisumintyyppi perustuu vierailun kestoon. 


Lataa viisumilomake tästä 

Yrityksemme on toiminut jo vuodesta 2002

Viisumin voit tilata nettisivuiltamme.

Meiltä saat viisumipalvelut myös yrityksille, yhdistyksille sekä ryhmille.

Hoidamme viisumin puolestasi nopeasti ja ongelmitta. Ota yhteyttä soittamalla 09-611520

tai sähköpostitse: info@rustravel.fi

Voit lähettää asiakirjat postitse tai tulla toimistoomme!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Viisumityypit:

Turistiviisumi
Kertaviisumi on voimassa maksimissaan 30 päivää ja oikeuttaa yhteen edestakaiseen matkaan.

Kaksikertaviisumi
Myönnetään ainoastaan liikematkoja varten. Kaksikertaviisumilla voi tehdä kaksi Valko-Venäjän matkaa kolmen kuukauden sisällä. 

Monikertaviisumi
Myönnetään ainoastaan liikematkoja varten. Monikertaviisumilla voit tehdä useita matkoja Valko-Venäjälle. Viisumin voimassaoloaika on kolme kuukautta tai vuosi.

Läpikulkuviisumi
Yksi- tai kaksikertainen, oleskelunoikeus maassa max.48 tuntia

Ryhmäviisumi
Ryhmäviisumi voidaan anoa vähintään 10 henkilön ryhmälle
 


Viisumin anomista varten tarvitaan:
Valko-Venäjän viisumianomuskaavake huolellisesti täytettynä ja allekirjoitettuna
Voimassaoleva passi. Passin tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta matkan päätyttyä
Yksi värillinen passikuva, kooltaan 35 x 45 mm ja maksimissaan 6 kk vanha
Todistus voimassa olevasta matkustajavakuutuksesta.
Matkavakuutustodistuksessa täytyy selkeästi näkyä vakuutuksen voimassaoloaika.
Mikäli käytössänne on ammattiliiton, yhteisön, pankin tai luottolaitoksen vakuutuskortti, jossa ei näy henkilötietoja, eikä vakuutuksen numeroa tai voimassaoloaikaa, se ei ole riittävä. Tässä tapauksessa teidän täytyy tilata vakuutusyhtiöstänne vakuutustodistus.

Kertaviisumit
Jos matkantarkoitus on vierailu, tarvitaan vastaanottajan henkilötiedot (nimi,  osoite, puhelinnumero sekä kutsujan passikopio).
Jos kyseessä on turistimatka, tarvitaan hotellivaraus viisumin ajalle.
Hotellivarauksen on oltava hotellilta pyydetty varausvahvistus, jossa pitää näkyä leima ja allekirjoitus. Nettivaraamoiden varausvahvistus ei siis riitä Valko-Venäjän viisumin saamiseksi. 


Monikertaviisumi
Mikäli asiakas anoo monikertaviisumia vuodeksi, hänen on esitettävä seuraavat alkuperäiset asiakirjat: 
Kutsu yrityksen logopaperilla
Suomalaisen yrityksen ja Valkovenäläisen yrityksen välinen sopimus yhteistyöstä (alkuperäiskappale)
Ote YTJ-rekisteristä Valkovenäläistä yritystä varten
Työntekijän työtodistus suomalaiaselta yritykseltä

Läpikulkuviisumia varten tarvitaan mahdollinen kohdemaan viisumi sekä kopio matkalipuista ja mahdollisista hotellivarauksista
Huom. viisumi on anottava kaksinkertaisena mikäli meno sekä paluu on Valko-Venäjän kautta 


 Hinnat ja käsittelyajat:

Turistiviisumit
Turistiviisumi 1-kerta, 7-8 arkipäivää — 75 € 
Turistiviisumi 1-kerta (pikana), 1-2 arkipäivää — 135 €
Turistiviisumi (vierailu) 2-kerta, 7-8 arkipäivää — 75 €
Turistiviisumi (vierailu) 2-kerta, 1-2 arkipäivää — 135 €

Läpikulkuviisumit
Läpikulkuviisumi 1-kerta, 7-8 arkipäivää  — 75 €

Läpikulkuviisumi 1-kerta (pikana), 1-2 arkipäivää  — 135€
Läpikulkuviisumi 2-kerta (max 3kk), 7-8 arkipäivää  — 75€
Läpikulkuviisumi 2-kerta(pikana), 1-2 arkipäivää  — 135€
Läpikulkuviisumi monikertaviisumi (12kk) 7-8 arkipäivää — 75€
Läpikulkuviisumi monikertaviisumi (pikana), 1-2 arkipäivää  — 135€

Monikertaviisumit
Monikertaviisumi (omalla kutsulla) 3kk, 7-8 arkipäivää   — 75€

Monikertaviisumi 3kk, 1-2 arkipäivää   — 135€
Monikertaviisumi (omalla kutsulla) 12kk, 7-8 arkipäivää   — 75€
Monikertaviisumi 12kk, 1-2 arkipäivää   — 135€

Ryhmäviisumi
1-kerta, 7-8arkipäivää — 20€/henkilö


Viisumin rekisteröinti
Kaikkien ulkomaalaisten, jotka oleskelevat Valko-Venäjällä yli 5 arkivuorokautta, tulee rekisteröidä oleskelunsa joko hotellissa tai kutsuvassa organisaatiossa viimeistään 5 päivän sisällä maahan saapumisesta.

Rekisteröinnistä aiheutuvat kulut riippuvat rekisteröinnin kestosta.
Lisätietoja antaa Valko-Venäjän suurlähetystö Helsingissä. http://www.mfa.gov.by/en/visa/

 

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut (1)

Kiitos!Review by Mar-Mik Oy
Asiakaspalvelu
Laatu
Nopeus
Kotisivujen selkeys
t.Markoski (Lähetetty 10.5.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Valko-Venäjän Viisumi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Asiakaspalvelu
Laatu
Nopeus
Kotisivujen selkeys