Armenian Viisumi

Haluan jonottaa vapautuvia paikkoja!

Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta alkaen: 190,00 €

Loppusumma: 0,00 €

Armenian Viisumi
Suomalaiset eivät tarvitse viisumia 13.1.2013 alkaen.

Lataa viisumin lomake
Viisumityyppi:

Kertaviisumi

21 vuorokauden kertaviisumi
voimassa 3 kk
Toimitusaika n. 3 viikkoa
Hinta: 260 €
Viisumia varten tarvitset:
passi
1 värillinen passikuva
viisumianomus

Yrityksemme on toiminut jo vuodesta 2002

Viisumin voit tilata nettisivuiltamme.

Meiltä saat viisumipalvelut myös yrityksille, yhdistyksille sekä ryhmille.

Hoidamme viisumin puolestasi nopeasti ja ongelmitta. Ota yhteyttä soittamalla 050 585 0955

tai sähköpostitse: info@rustravel.fi

Voit lähettää asiakirjat postitse tai tulla toimistoomme!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Oletko matkustamassa Armeniaan?
Suomen ja EU:n kansalaiset eivät tarvitse viisumia Armeniaan alle 180 päivän matkalle.
Meiltä saat viisumit pidempiaikaiseen oleskeluun ja kaikki tarvitsemasi matkajärjestelyt.
Armeniassa ja sen pääkaupungissa riittää nähtävää
Armenia sijaitsee Mustanmeren ja Kaspianmeren välissä. Sen rajanaapureita ovat Georgia, Azerbaidžan, Iran ja Turkki. Maassa on hieman yli 3 miljoonaa asukasta ja sen pääkaupunki Jerevan on yksi maailman vanhimmista kaupungeista. Armeniaa pidetään myös ensimmäisenä kristinuskoon kääntyneenä valtiona. Armenialaiset itse ovat vakuuttuneita, että heidän esi-isänsä ovat olleet myös maailman ensimmäisiä viininviljelijöitä.
Armeniassa on peräti kuusi Unescon maailmanperintökohdetta: Etšmiadzinin katedraali, luostarit Geghard, Haghpat, Sanahin sekä Vagharšapatin kaupunki ja Zvartnotsin arkeologinen kohde.
Jerevanissa on myös lukuisia museoita ja 1930-luvulla valmistunut oopperatalo. Paikallisesta tuffikivestä rakennettu Jerevan on bulevardeineen ja puistoineen viihtyisä miljoonakaupunki.
Hyvä tietää Armeniaan matkustaessa
Jerevanin lähellä kohoava Nooan arkista tunnettu ja nykyisin Turkille kuuluva Araratin vuori on symboli sekä Armenian suuruuden ajoista että sen kärsimyksen historiasta. Ottomaanien turkkilainen suurvalta valloitti Ararat-vuoren vuonna 1915 ja ensimmäisen maailmansodan jälkiaalloissa he tekivät yli 1,5 miljoonan armenialaisen kansanmurhan.
Tällä hetkellä Vuoristo-Karabahin jäätynyt konflikti hiertää Armenian ja Azerbaidzhanin välejä. Armenialaisenemmistöinen alue Kaukasuksella Azerbaidžanin rajojen sisällä irtautui Azerbaidžanista yksipuolisesti ja julistautui itsenäiseksi 1991. Julistus johti sotaan ja 1994 solmittuun tulitaukoon, mutta konflikti on edelleen ratkaisematta. YK:n päätöslausuman mukaan alue kuuluu Azerbaidžaniin, eikä mikään ulkomaa ole tunnustanut Vuoristo-Karabahia itsenäiseksi.
Mitä kannattaa huomioida Armenian matkaa varten?
Jerevanin Zvartnotsin lentokentän matkustajaterminaali valmistui vuonna 2011. Tällä hetkellä Zvarnots on erittäin moderni ja Kaukasian ykköskenttä. Helsingistä ei mene suoria lentoja, mutta Jerevaniin pääsee muun muassa Moskovan, Pietarin, Kiovan, Varsovan ja Tukholman kautta. Lentoyhtiöistä Helsingistä operoivat Aeroflot, Finnair, SAS ja Ukraine International Airlines.

Armenia on turvallinen matkailumaa, mutta vältä matkustamista Vuoristo-Karabahin alueelle ja sen lähiympäristöön sekä Armenian ja Azerbaidžanin väliselle raja-alueelle. Ulkomaalaisia ei päästetä alueelle ilman Armeniasta saatavaa erityislupaa ja tulitauosta huolimatta alueella on myös ollut ammuskelua.

Armenian tiet ovat muutamaa valtaväylää lukuun ottamatta heikossa kunnossa, ja poliisi saattaa sakottaa rahastusmielessä autoilijoita. Kun matkustat Armeniassa, pyydä meiltä varaukset luotettaviksi tiedettyihin oppaisiin, kuljetuksiin ja majoituksiin. Huolehdimme, että matkajärjestelysi onnistuvat ja matkasi sujuu turvallisesti.
Milloin tarvitsen Armenian viisumin?
Yli 180 päivän oleskeluun tarvitaan aina viisumi. Turistiviisumi oikeuttaa yhteen maahantuloon ja sillä saa oleskella Armeniassa 180 päivää maahan saapumisesta.
Mitä tarvitsen Armenian viisumihakemusta varten?
Viisumia varten tarvitset täytetyn viisumilomakkeen, passin ja yhden värillisen passikuvan.
Mistä saan lisätietoa ja apua matkajärjestelyihin?
Löydät meidät Helsingistä sekä Tampereelta.
Helsingin toimistomme sijaitsee Eirassa Tehtaankatu 12:ssa ja Tampereen toimistomme on Dynamo Business Parkin 3. kerroksessa Hatanpään valtatie 24:ssa
Voit myös aina soittaa meille tai lähettää sähköpostia.
Tavoitat meidät puhelinnumerosta 09 611 520 ja sähköpostitse osoittesta info@rustravel.fi.
Ota yhteyttä, katsotaan miten voimme auttaa!

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Armenian Viisumi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Asiakaspalvelu
Laatu
Nopeus
Kotisivujen selkeys