Kazakstanin Viisumi

Haluan jonottaa vapautuvia paikkoja!

Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta alkaen: 45,00 €

Loppusumma: 0,00 €

Suomen ja EU:n kansalaiset eivät tarvitse alle 30 päivän matkalle viisumia Kazakstaniin matkustaessaan. Pidemmille matkoille on haettava viisumi. Viisumien hinnat: Kertaviisumi turismi (käsittelyaika noin viikko) — 45€ Kertaviisumi liikematkat (käsittelyaika noin viikko) — 45€ Monikertaviisumi asiakkaan omalla kutsulla (käsittelyaika noin viikko) — 185€ Monikertaviisumi Rustravelin kutsulla (käsittelyaika noin 3 viikkoa) — 340€ Lataa Kazakstanin viisumihakemus


Viisumityypit

Kertaviisumi Käsittelyaika on noin 7 päivää. Viisumi on voimassa 30 vuorokautta. Viisumia varten tarvitset: - huolellisesti englanniksi täytetyn viisumihakemuksen - passin, jonka on oltava voimassa vähintään kolme kuukautta matkan päättymisen jälkeen; - värillisen passivalokuvan - pyyntökirjeen jos kyseessä on turistimatka tai kutsun jos kyseessä on liikematka. Monikertaviisumi asiakkaan omalla kutsulla Käsittelyaika on noin 7 päivää. Viisumi on voimassa 12 kuukautta. Viisumia varten tarvitset: - huolellisesti englanniksi täytetyn viisumihakemuksen - passin, jonka on oltava voimassa vähintään kolme kuukautta viisumin päättymisen jälkeen; - värillisen passivalokuvan - kutsun. Monikertaviisumi Rustravelin järjestämällä kutsulla Käsittelyaika on noin 21 päivää. Viisumi on voimassa 12 kuukautta. Viisumia varten tarvitset: - huolellisesti englanniksi täytetyn viisumihakemuksen - passin, jonka on oltava voimassa vähintään kolme kuukautta viisumin päättymisen jälkeen; - värillisen passivalokuvan.

Yrityksemme on toiminut jo vuodesta 2002

Viisumin voit tilata nettisivuiltamme.

Meiltä saat viisumipalvelut myös yrityksille, yhdistyksille sekä ryhmille.

Hoidamme viisumin puolestasi nopeasti ja ongelmitta. Ota yhteyttä soittamalla 050 585 0955

tai sähköpostitse: info@rustravel.fi

Voit lähettää asiakirjat postitse tai tulla toimistoomme!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Oletko matkustamassa Kazakstaniin?
Suomen ja EU:n kansalaiset eivät tarvitse alle 30 päivän matkalle viisumia Kazakstaniin matkustaessaan. Pidemmille matkoille tarvitset viisumin. Kertaviisumi Kazakstaniin on voimassa 30 vuorokautta ja sen toimitusaika on noin viikko. Meiltä saat tilattua niin viisumin kuin matkajärjestelytkin.
Matka vuoristomaisemien ja avaruusarkkitehtuurin Kazakstaniin
Kazakstan on maailman yhdeksänneksi suurin maa, jossa asustaa noin 18 miljoonaa ihmistä. Kazakstanin rajanaapureita ovat Kiina, Kirgisia, Venäjä, Turkmenistan sekä Uzbekistan. Kazakstan on öljy- ja kaasuesiintymiensä ansiosta Keski-Aasian rikkain maa.
Vuorten ympäröimä Almaty on 1,5 miljoonan asukkaan entinen pääkaupunki, joka tunnettiin aiemmin nimellä Alma-Ata. Kazakstanin eteläosassa, Kirgisian rajan tuntumassa sijaitseva Almaty on perustettu 1800-luvulla. Almatyssa ei kuitenkaan ole varsinaista vanhaa kaupunkia, sillä kaupunki tuhoutui lähes kokonaan vuoden 1887 maanjäristyksestä.
Almatyssa turistin on leppoisaa liikkua, kaupungissa on paljon puita ja puistoja. Almatyn matkailuvaltteja ovat museot ja korkeatasoinen kulttuuritarjonta. Etenkin oopperan, baletin ja klassisen musiikin ystäville on tarjolla paljon elämyksiä. Kaupungin vieressä kohoavalta Kok-Tobe -vuorelta on upeat näköalat alas kaupunkiin. Vuorelle pääsee köysirataa pitkin ja siellä on myös huvipuisto sekä pieni eläintarha.
Kazakstanin pääkaupunki vaihtui Almatysta Astanaan vuonna 1997. Astana on rakentunut pääasiassa vasta 2000-luvulla ja sen kaupunkikuvaa on kuvattu avaruusajan arkkitehtuuriksi. Turistille riittääkin Astanassa ihmeteltävää. 97 metriä korkea Baiterek-torni on kaupungin tunnusmerkki. Rakennuksessa on taidegalleria, akvaario ja ravintola. Khan Satyr on 150 metriä korkea jättimäinen viihdekeskus, jonka sisälle mahtuu 10 000 ihmistä. Siellä on puisto, ostosalue, katuja, joki ja minigolfrata. Toinen suuri viihdekeskus on myös Ailand, josta löytyy meriakvaario, 3D-teatteri, matkamuistomyymälöitä ja kahviloita.
Lue lisää Kazakstanin matkailusta Iltalehden matkajutusta.
Mitä Kazakstaniin matkustaessa kannattaa huomioida?
Kazakstanissa vallitsee mannerilmasto sen rajuimmassa merkityksessä. Talvet ovat kylmiä ja hyytäviä, mutta kesä on pitkä ja kuuma. Almatyssa päivälämpötilat ovat yli 20 lämpöasteen huhtikuun alusta lokakuuhun saakka. Astanassa kesän lämpötiloista nautitaan toukokuusta syyskuun alkuun. Paras aika matkustaa maahan onkin kesällä, jolloin esimerkiksi vaellusretkiä järjestetään eniten.
Helsingistä pääsee sekä Astanaan että Almatyyn Moskovan ja Kiovan kautta. Finnairin, Aeroflotin ja Ukraine International Airlinesin lennoilla. Lisäksi Air Astanalla on suoria lentoja Astanaan esimerkiksi Amsterdamista ja Frankfurtista.
Mitä tarvitsen Kazakstanin viisumihakemusta varten?
Kazakstanin viisumin saadaksesi tarvitset täytetyn viisumihakemuksen ja ehjän passin, joka on voimassa vähintään 3 kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Viisumihakemukseen on myös liitettävä yksi värillinen passikuva valkoisella taustalla. Näiden lisäksi tarvitset vielä joko pyyntökirjeen turistimatkaa varten tai kutsun liikematkaa varten.
Viisumien hinnat
Kazakstanin kertaviisumin hinta on 45€ ja monikertaviisumin 185€ asiakkaan omalla kutsulla. Toimitusaika on noin viikko. Meiltä saat myös kutsun monikertaviisumille, jolloin viisumin hinta on 340€ ja toimitusaika on noin 3 viikkoa.
Ota meihin yhteyttä soittamalla 09 611 520 tai sähköpostitse info@rustravel.fi.
Meiltä saat matka- ja viisumipalvelut myös yrityksille, yhdistyksille sekä ryhmille.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut (1)

Asiantuntevaa palvelua! Review by Olli
Asiakaspalvelu
Laatu
Nopeus
Kotisivujen selkeys
Asiointi puhelimitse on sujunut helposti ja nopeasti. Viisumin toimitus myöhästyi hiukan sovitusta mutta ehti silti ajoissa. Käytän toistekin varmasti palveluitanne. (Lähetetty 10.9.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kazakstanin Viisumi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Asiakaspalvelu
Laatu
Nopeus
Kotisivujen selkeys